preskoči na sadržaj

Gimnazija Matije Antuna Reljkovića Vinkovci

 > Naslovnica

ŽUPANIJSKI LIDRANO 2021.

Autor: Nikolina Maletić, 20. 3. 2021.


Ove smo godine, čitavom kontekstu u kojemu živimo unatoč, sudjelovali i na literarnoj i na dramsko-scenskoj smotri. Na dramskom LiDraNu u Vukovaru školu su predstavljale dvije učenice: Ivana Terzić i Adela Matošević iz 1.f. Ivana je izvela monolog iz drame Slučajni čovjek Yasmine Reze, a Adela iz romana Susjed, Marine Vujčić. Državni izbornik, redatelj Mario Kovač, u ime Povjerenstva pohvalio je i rad i nastup i odabir tekstova i naglasio kako bi sljedeće godine volio Ivanu i Adelu vidjeti u nekoj zajedničkoj igri na pozornici. Učenice je pripremala prof. Nikolina Maletić. A dodatna je pomoć i podrška bila i naša bivša učenica Anamarija Mrkonjić!
Na literarnom dijelu smotre predstavljale su nas također učenice prvih razreda, Nika Biljan iz 1.b i Tena Faletar iz 1.f. Nika pjesmom Poziv, a Tena pjesmom Psst! Ove zanimljive pjesme uskoro ćete i čuti! Mentorica je također Nikolina Maletić.
Imamo odličnu ekipu, talentiranu i vrijednu, i želimo im puno uspjeha u daljnjem radu!


Foto (klikni na više) i tekst: NM
 

 
 

 
CARNET
19.04.2021. 08:30
Virtualna radionica: ,,Dvosmjerna komunikacija u virtualnom okruženju"
CARNET nastavlja niz virtualnih radionica za odgojno-obrazovne djelatnike u školama s temama vezanim uz pripremu i provedbu videokonferencijske, virtualne i kombinirane nastave, upoznavanje sa sadržajima i uslugama koje izrađuje CARNET, ... The post Virtualna radionica: ,,Dvosmjerna komunikacija u virtualnom okruženju" appeared first on CARNET .

16.04.2021. 18:02
INFO Najava radova – HT – vise zupanija – 21.04.2021.g., 00:00 – 02:00h
Postovani, U srijedu 21.04.2021.g. izmedju 00:00 i 02:00h zbog radova u mrezi pruzatelja usluga Hrvatskog Telekoma doci ce do 30 minutnog prekida mrezne povezanosti ustanova clanica CARNET-a spojenih navedenim pruzateljem ... The post INFO Najava radova – HT – vise zupanija – 21.04.2021.g., 00:00 – 02:00h appeared first on CARNET .

16.04.2021. 13:45
Istraživanje tržišta – nabave mrežne opreme za okosnicu CARNET mreže i CARNET podatkovne centre
U sklopu II. faze programa ,,e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće" Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET ... The post Istraživanje tržišta – nabave mrežne opreme za okosnicu CARNET mreže i CARNET podatkovne centre appeared first on CARNET .

 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Gimnazija Matije Antuna Reljkovića Vinkovci / Trg bana Josipa Šokčevića br. 1, HR-32100 Vinkovci / www.gimnazija-mareljkovica-vk.skole.hr / ured@gimnazija-mareljkovica-vk.skole.hr
preskoči na navigaciju