2014-06-12 10:24:24

UPISI U PRVI RAZRED ŠK. GOD. 2014./2015.

Informativna brošura o upisima dostupna je na poveznici.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta donosi Odluku o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u srednje škole u šk. god. 2014./2015. Ovom Odlukom utvrđuju se zajednički, posebni i dodatni elementi i kriteriji za izbor kandidata za upis u I. razred srednjih škola u Republici Hrvatskoj.

Više na poveznici.

Ministar je donio Odluku o upisu učenika u I. razred srednje škole za školsku godinu 2014./2015. Sastavni dio Odluke je Struktura razrednih odjela i broja učenika I. razreda srednjih škola. Više na poveznici.

STRUKTURA UPISA:

 

Popis predmeta posebno važnih za upis:

  • Opća gimnazija - hrvatski jezik, matematika, prvi strani jezik,biologija, povijest, geografija
  • Prirodoslovno-matematička gimnazija - hrvatski jezik, matematika, prvi strani jezik, biologija, kemija, fizika
  • Jezična gimnazija - hrvatski jezik, matematika, prvi strani jezik, biologija, povijest, geografija

Više o nastavnim planovima u gimnaziji pogledajte ovdje.

U ponedjeljak 30. lipnja s početkom u 9 sati u prostorijama Gimnazije M.A.Reljkovića održati će se ispiti provjere znanja stranog jezika za učenike koji nisu imali odabrani prvi strani jezik kao redovni predmet u osnovnoj školi.

Ispiti iz engleskog i njemačkog jezika  sastojat će se od pisanog i usmenog dijela, a uspješnim polaganjem ispita kandidat stječe pravo odabira željenog jezika kao prvog stranog jezika koji će učiti ukoliko upiše našu školu.

Molimo kandidate da na ispite dođu 15-tak minuta ranije i da ponesu neki identifikacijski dokument (putovnica, osobna, svjedodžba, ...).


Gimnazija Matije Antuna Reljkovića Vinkovci