2017-11-04 12:04:00

Priprema za državnu maturu za osobe s invaliditetom u organizaciji Udruge Zamisli

Školska godina polako odmiče, a uz redovito učenje, vrijeme je za pripremu i ponavljanje gradiva potrebnog za testiranje znanja na Državnoj maturi i razredbenim postupcima za prijavu na fakultete.

Potaknuti pozitivnim iskustvom naših korisnika do sada, samih mladih s invaliditetom, odlučili smo sedmu godinu zaredom realizirati radionice motiviranja mladih s invaliditetom na uključivanje u visoko obrazovanje.

Udruga ZAMISLI poziva sve osobe s invaliditetom da se uključe u pripremu za polaganje državne mature i upis na željeni fakultet. 

Za sve ostale informacije kliknite na [više].

Kroz ovu aktivnost možete se informirati, osnažiti i uz pomoć naših volontera na vrijeme i adekvatno pripremiti za polaganje ispita. Postoji mogućnost rada s volonterom na osobnoj razini. Ukoliko su volonter i sudionik/ica priprema iz drugih gradova tada postoji mogućnost rada preko skype-a. Pripreme su besplatne.

Što to znači? Od studenog/prosinca 2017. godine do srpnja 2018. godine sastajati ćemo se jednom mjesečno/ jednom u dva mjeseca na radionicama grupnog savjetovanja. Oni  koji  iz  nekog  razloga  budu  spriječeni  osobno  doći na radionicu,  mogu  nam  se  pridružiti  i putem skype-a!

Obrazac za sudjelovanje molimo ispunite najkasnije do petka, 24. studenog do 16:00 sati, a  nalazi se na OBRAZAC  

O prvom terminu radionica biti ćete naknadno obaviješteni.

Plan radionica u nadolazećim mjesecima je sljedeći:

 

AKTIVNOSTI VEZANE UZ PRIPREMU ZA DRŽAVNU MATURU:

Radionica upoznavanja  Upoznavanje iskustva studenata s invaliditetom Sustav državne matur i povezivanje s volonterima Završavanje prijava u sustav državne mature Kako kvalitetno učiti Kulminacija mature Rezultati DM

AKTIVNOSTI VEZANE UZ UPIS STUDIJA

Lipanj –Upisi i sve vezano uz njih (administracija, natječaj) 

Srpanj – Što nudi studentski život

    Za eventualna pitanja vezana za radionicu, javite nam se mailom na pripreme@zamisli.hr; broj mobitela: 0915947288

     Same pripreme nisu tek sudjelovanje na radionicama, već smo razmjenom kontakata i povezivanjem, našim polaznicima na raspolaganju za sva pitanja i dileme.

 

Radujemo se budućim susretima,

                                                               Svjetlana Marijon, predsjednica


Gimnazija Matije Antuna Reljkovića Vinkovci